Over ons

Oplossingen, ondersteuning, inzicht en overzicht voor uw bedrijf! Als klant van TaxPC bent u ervan verzekerd dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Uw administratie wordt op een professionele manier verzorgd, waardoor u zich zorgeloos bezig kunt houden met uw klanten en uw bedrijf. Door onze bemiddeling verdient u gegarandeerd de kosten voor uw administratie weer terug.

TaxPC is een jong en dynamisch administratie-, belastingadvies- en vastgoedadvieskantoor dat zich vooral richt op het groeiende midden- en kleinbedrijf. Wij bieden oplossingen, ondersteuning, inzicht en overzicht. TaxPC is hoofdzakelijk gericht op reguliere administratieve en fiscale werkzaamheden. Bovendien heeft TaxPC de nodige kennis op vastgoedgebied. De cliënt kan hierbij een deskundige, betrouwbare en open houding verwachten, waarbij effectieve samenwerking en het zoeken naar efficiënte werkwijzen hoog in het vaandel staat.

Naast de verzorging van uw belastingaangifte, financiële administratie, de jaarrekeningen, kennen wij de ins en outs van uw bedrijf, waardoor wij u tevens kunnen voorzien van professionele advisering. Zeker in het beginstadium van de samenwerking zal deze actieve advisering plaatsvinden, zodat u in de toekomst planmatig te werk kunt gaan en zo tijdrovende en energieverspillende situaties uit de weg kunt gaan. Goede bedrijfsvoering en transparante administratie zijn immers basisvoorwaarden voor succesvol ondernemen.

Wij houden ons voortdurend bezig om het kennisniveau op peil te houden en te blijven ontwikkelen, waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd wordt.

Wilt u meer informatie over TaxPC?
Zie ook:
Clement van Gerwen

Clement van Gerwen

Ik heb inmiddels 27 jaar werkervaring op Financieel-Administratief gebied, waarvan 7 jaar bij een groot accountantskantoor en daarna in het bedrijfsleven bij voornamelijk vastgoed ondernemingen en een handelsonderneming. Daarnaast ben ik vanaf 1 juli 2010 mijn eigen advies- en administratiekantoor gestart.

Ik ben in het bezit van het diploma H.E.A.O. - BE en de post HBO opleidingen Financial Controller en RB Belastingadviseur. Voor het mogen voeren van de RB titel dien ik jaarlijks 40 studiepunten te behalen, waardoor de fiscale kennis up to date blijft.

Register Belastingadviseurs
Gemeente Maastricht
Open universiteit
Register Financial Controllers Open Universiteit